Vajon miért tört ki könnyekben Putyin ? - Ő már tudja, amit mi még csak sejtünk ?

2014.09.06 15:51
Miközben Walesben ülésezett a NATO-csúcs és az Ukrajnában zajló, külföldről gerjesztett háború volt a téma, eközben Vlagyimir Putyin szerdán Mongóliába érkezett, ahol a számára készített fogadtatás során az orosz nemzeti himnusz elejétől könnyekben tört ki. 
 
Nem a médiának, nem a látvány és a show miatt, hanem diszkréten, magában, de mégis a levegővételén is látszik, hogy ez az ember belül szabályosan zokog, sír, könnyeit törölgeti. 


Vajon olyat tud, amit mi még nem ? Vagy éppen Ő is azt tudja már, amiről előző cikkhez írt bevezetőm végén érintőlegesen említést tettem ? Ő is tisztában van már az elkerülhetetlen eseményekkel, amiket az elmúlt hetekben a piramis csúcsán meghoztak azok az erők, akik a végső fázist készek immáron elindítani ? 


Minden jel erre utal és sajnos már tényleg nagyon optimistának kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa az egyre jobban egy irányba tartó mozaikokat.

Természetesen soha nem fog kiderülni, hogy mi indította el igazából Putyinban a könnyeket, de ha egy sok mindent megélt, erős ember zokog, az jelenthet valamit.....Valószínűleg nem a NATO-ban tapasztalható pánikhangulat és az Oroszország elleni fenyegetőzés váltotta ezt ki, hiszen ahhoz már hozzáedződött régen, hanem valami sokkal mélyebb és ennél is drasztikusabb kép...... (SBG Buddha - VilagHelyzete)