Siessetek lázadó gyermekeim, hogy irgalmasságot nyerjetek, mert az Isteni Igazságosság napjai elkezdődnek

2012.09.19 08:40

2012. szeptember 19. 8:40

SZÍVEM KICSINY GYERMEKEI A LEGMAGASSÁGOSABB ISTEN BÉKÉJE LEGYEN VELETEK ÉS ANYAI VÉDELMEM MINDIG SEGÍTSEN BENNETEKET

Kicsiny gyermekeim, Isten gyermekei hamarosan átvándorolnak majd a sivatagon. Az Irgalmasság utolsó cselekedete már elkezdődött. Siessetek lázadó gyermekeim, hogy irgalmasságot nyerjetek, mert az Isteni Igazságosság napjai elkezdődnek. Kicsinyeim, Én nem akarom, hogy elvesszetek, fogadjátok el ennek az Anyának a hívását, és forduljatok gyorsan Isten szeretetéhez és irgalmasságához. A lelkiismeret felébresztése Atyám által, az utolsó Mennyei hívás a megtérésre. Gyertek kicsiny gyermekeim, miért vártok, hogy igent mondjatok Istennek, az életnek? Nézzétek kicsinyeim, amit kockáztatok, az a ti életetek. Ne legyetek olyan makacsok, ébredjetek fel egyszer és mindenkorra, és készüljetek fel lelkileg erre a nagy eseményre, mely hamarosan bekövetkezik. Ne feledjétek, hogy a nagyfigyelmeztetés és a csoda után, melyek egymást követik, az Isteni Igazságszolgáltatás ideje következik, amikor már nem kerültök meghallgatásra.

Atyám meg fogja engedni az ellenségemnek, hogy próbára tegye az emberiséget és az Én kicsinyeimet. Ti nem tudjátok, hogy mivel kell majd szembe néznetek. Ezért arra kérlek benneteket, hogy gondoljátok át újra, és szálljatok magatokba, hogy visszatérjetek az üdvösség útjára, mert ha továbbra is így folytatjátok utatokat, akkor a lelketek örökre elvész. Az egész teremtés átmegy majd a tisztulás kemencéjén, mert ahhoz hogy beléphessetek az Új Égbe és Földbe úgy kell ragyognotok, mint az olvasztótégelyek. A mennyei Jeruzsálem a legnagyobb ajándék, melyet Atyám, hűséges népének tartogat.

Kicsiny lázadó gyermekeim, a Mennyország vár rátok. Siessetek, különben túl késő lesz, anélkül, hogy felkészülhetnétek. Nem akarom, hogy elvesszetek, Én, szeretlek benneteket, még annak tudatában is, hogy megvettek engem és szórakoztok anyai fájdalmamon.

Mindenek ellenére, Én még mindig olyan nagy szeretettel szeretlek benneteket, amelyet a földön egyetlen anya sem tud nektek adni. Sohasem fogok belefáradni, hogy közben járjak értetek, elvárva, hogy megváltoztatjátok bűnös magatartásotokat, és visszatértek az Atya karjaiba, és ehhez az Anyához, aki szeret benneteket, és nem akar elveszíteni titeket. Előre kicsinyeim, Én várok rátok. A menedéketek és a védelmetek vagyok. Gyertek, fogjátok meg a kezemet és Én épen és egészségesen elviszlek benneteket az Új Teremtés kapuihoz.

Édesanyátok, a Vigasztalás Édesanyja, Isten népének menedéke.

Szívem kicsiny gyermekei tegyétek ismertté üzeneteimet.