Rózsafüzérem a démonok réme és a lelketek erősítésére szolgál

2012.10.03 02:20

2012. október 3., 2:20

SZENTSÉGE SZŰZ MÁRIA FELHÍVÁSA A MÁRIÁS HADSEREGHEZ

Isten békéje legyen veletek!

Ne féljetek gyermekeim, mert Szent Rózsafüzérem védőpajzsotok lesz a nagy megpróbáltatás idején. Ha ismernétek Rózsafüzérem hatalmát, akkor sokkal buzgóbban imádkoznátok. Minden Üdvözlégyért, Én, Édesanyátok, nemcsak értetek és családotokért járok közben, hanem sok lelket is megmentek attól, hogy a mélységbe zuhanjon.

Rózsafüzérem a démonok réme és a lelketek erősítésére szolgál. Mindent megadok majd nektek, amit a Rózsafüzér imádkozásakor kértek, ha az a ti érdeketeket és a lelkek üdvösségét szolgálja. Bárki, aki a Rózsafüzért imádkozza, ennek az Anyának a védelme alatt áll, és a halálotok órájában nem fogom elfelejteni, hogy hűséges lelkek voltatok. Rózsafüzérem megakadályozza a szerencsétlenséget, megtéríti a lelkeket, védi az Egyházat és annak Helytartóját, kiszabadítja a lelkeket a Tisztítótűzből és megmenti a bűnösöket az örök tűztől.

Rózsafüzérem a lelketek üdvössége. Ez egy kommunikáció velem és állandó védelem mindazok számára, akik hűségesen elmélkednek Fiam születésének, életének, kínszenvedésének, halálának és feltámadásának titkairól.

Kicsiny gyermekeim, Én, a ti Édesanyátok sohasem fogom figyelmen kívül hagyni azokat a lelkeket, akik az Üdvözlégyet mondják. El sem tudjátok képzelni azt az örömet, melyet érzek azt látván, hogy Rózsafüzéremet imádkozzátok. Ha Imaláncban imádkozzátok, akkor ellenségeim tervei hatástalanok lesznek. Rózsafüzérem ereje a ti győzelmetek lesz. Egyesüljetek az imában és ez az Anya megadja annak a napnak a békéjét és vigasztalását nektek.

Minél több Rózsafüzért imádkoztok imaláncban, annál több lélek fog megmenekülni, ellenségem ereje meggyengül és a gonosz ereje nem bántalmazhat benneteket.
Ajánljátok fel családotokat és otthonotokat a Rózsafüzér imádkozása alatt és Én, a ti Édesanyátok, nem hagyom, hogy elvesszenek, még akkor sem, ha a legbűnösebbek lennének. Ezért vegyétek figyelembe amit mondok, és imádkozzátok Rózsafüzéremet mindennap, hogy győztesek lehessetek. Előre Máriás hadseregem, terjesszétek Rózsafüzérem imádkozását és együtt fogjuk legyőzni ellenségemet és gonosz seregét. Maradjon bennetek szeretetem és Anyai védelmem kísérjen benneteket.

Édesanyátok, ki szeret benneteket, a Szentséges Szűz Mária. 
Alto de Guarne, Antióchia