Ó, emberiség, ki halálos bűnben vagy, ó langyos szívűek, nem ébredtek fel figyelmeztetésemre, biztosítalak benneteket, hogy örökre elvesztek

2012.09.15 08:10

2012. Szeptember 15. 8:10

Az Oltáriszentségi Jézus, sürgős Felhívása az emberiséghez

Gyermekeim, béke legyen veletek.

Jaj, azoknak a lelkeknek, akik továbbra is a sötétben vándorolnak, mert sokak számára nem lesz ébredés. Újra mondom nektek, hogy a lehető legrövidebb időn belül rendezzétek számláitokat Mennyei Atyátokkal, így a lelketek nem ismeri meg az Igazságszolgáltatás tüzét. Bizony mondom nektek, hogy bárki, aki halálos bűnben van és szívből meg nem bánja azt, és nem tér vissza az üdvösség útjára, annak lelke a szakadék mélyébe kerülhet, amikor eljön az idő, hogy felébresszem lelkiismeretüket.

Figyelmeztetem ezt a bűnös és lázadó nyájat: menjetek vissza az akolba és tartozódjatok a bűntől. Menjetek el lelkipásztoraitokhoz, és valljátok meg bűneiteket. Ne féljetek, Én vagyok a Jó Pásztor, aki életét adta juhaiért, aki otthagyja a kilencven kilenc juhot, és elmegy megkeresni az elveszett bárányt. Engesztelődjetek ki a ti Örök Pásztorotokkal, hogy zöld legelőkre és hűs vizekre tereljen benneteket, ahol csillapítani tudjátok éhségeteket és szomjatokat.

Térjetek meg lázadó ifjúság, térjetek meg prostituáltak, homoszexuálisok, házasságtörők, paráznák, kábítószerfüggők, alkoholisták, hazugok, tolvajok, szemfényvesztők, irigyek, terhességet megszakító anyák, és mindazok a lelkek, akik halálos bűnben vannak, hogy az időbeli lépésetek az örökkévalóság felé, ne legyen majd rémálom. Figyelmeztetésem ideje közeledik, már az ajtón kopogtat. A lelketek elveszett, és sokan nem fognak visszatérni. A halál csendje sokakat magával ragad, és senki sem fog hallani benneteket.

Ó, emberiség, ki halálos bűnben vagy, ó langyos lelkűek, ha nem ébredtek fel figyelmeztetésemre, biztosítalak benneteket, hogy örökre elvesztek! Igazságszolgáltatásom lovasai már közelednek, és ők pusztulást hoznak a Föld lakói számára.

Megrögzött bűnösök, mire vártok, hogy visszatérjetek Istenhez? Emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy Igazságszolgáltatásom ideje, nem a kegyelem ideje lesz.
Szülők ne legyetek olyanok, mint a néma kutya. A lelketek csendje, a családjaitok kárhozata lesz! Beszéljetek időben, vagy talán megkésve, de mondjátok el gyermekeiteknek, hogy az örök élet, vagy az örök halál, valóság; hogy a pokol és a démonok léteznek, és a bűnösökre várnak, meg mindazokra, akik messze vannak Istentől, és megszegik előírásait.

Szülők, békítsétek ki otthonaitokat Istennel; adjatok jó példát gyermekeiteknek, keressétek fel a Szentségeket utódaitokkal, keressétek fel a lelkipásztorokat és végezzetek életgyónást, bátorítsátok családotok tagjait, mert Én bizony mondom nektek, hogy ha családotok elvész felelni fogtok előttem. Hallgassátok meg Szavamat, hogy az mit akar mondani, és tegyétek át a gyakorlatba: „A fejsze már a fák gyökerén van, kivágnak és tűzre vetnek minden fát, amely nem terem jó gyümölcsöt.”

Figyelmezetlek benneteket szülők, hogy majd holnap ne legyen, miért jajgassatok. Ti és családotok, térjetek vissza Istenhez, hogy egy család lehessünk Atyám Királyságában.

Pásztorotok az Oltáriszentségi Jézus; a szeretett, akit nem szeretnek