Joe Biden az Új Világrend mellett

2013.04.09 11:42

Akárhová nézünk, az egységes világkormány vagy népszerű nevén „globális kormányzás” illetve „új világrend” felemelkedésének jelei vesznek körül bennünket. Erre készítik elő a világot, hogy az új rend élén hamarosan színre léphessen az Antikrisztus és vele az új készpénznélküli pénzügyi infrastruktúra. – Joseph Candel

Forrás: Infowars.com

Az Egyesült Államok alelnöke, Joe Biden, felhagyva az óvatossággal, nyíltan kimondta, hogy „az új világrend létrehozása az egyértelmű feladatuk,” újabb kijelentéssel erősítve meg a globalisták egyre arrogánsabban világgá kiáltott tervét az egységes világkormány felállítására.

A washingtoni Export Import Banki konferencián Biden kijelentette, hogy „a mi egyértelmű feladatunk, hogy most valóban egy új világrendet hozzunk létre, mert a globális rend ismét változik és a II. Világháború óta évtizedeken keresztül jól működő intézményeket meg kell erősíteni, némelyiket pedig meg kell változtatni.”

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a globalista elit nyíltan dicsekszik hódításaival, miközben egyes országok megtakarításait ellopják, tömegeket taszítva szegénységbe.

Már egyes fővonalas csatornákon, mint a CNBC-n is, időnként elismerik, hogy a globális hatalomátvételt az elit banki kartellek vezetik.

A legtöbb médium ugyanakkor inkább tagadja az „új világrend” létezését is, összeesküvés elméletnek minősítve a felvetést, az erre figyelmeztetőket pedig terroristának nevezik. (idők - jelei.hu)