Jaj, azoknak, aki azt mondják: semmi sem történt, és semmi sem fog történni, Isten nem fog tenni sem jót, sem rosszat velünk!

2012.04.17 08:50

 

2012. április. 17., 8:50

SÜRGŐS ÜZENET ISTENTŐL, MINDEN NEMZETHEZ

Jaj, azoknak, akik azt mondják: semmi sem történt, és semmi sem fog történni, Isten nem fog tenni sem jót, sem rosszat velünk! Ó világ gyermekei, milyen helytelenek vagytok! Mondom nektek, irgalmasságom miatt nem engedtem szabadjára haragomat, és mint Atyátok, visszavárom a tékozló fiút még az utolsó percben is, hogy megfontoljátok, bűnbánatot tartsatok, és hogy visszatérjetek Atyátok házába. Teremtésem már régóta kiálltja: Igazságosság, igazságosság, igazságosság, és eljön Igazságosságom, mely hamarosan kiárad rátok, hogy minden megtisztuljon, és újra a Törvény és a Rend uralkodjon.

Ó, milyen esztelenek vagytok. Mennyire megnyugodva érzitek magatokat azért, mert semmi sem történt! Hogy miért nem kezdődött még el Igazságszolgáltatásom? Esztelenek, hát elmondom nektek: Még nem árasztottam ki Igazságszolgáltatásomat az emberiségre, mert reméltem megtéréseteket. Ti nagyon jól tudjátok, hogy Nekem nem szerez örömet a bűnösök halála. De Én belétek látok keményfejű emberek, szükség van Igazságszolgáltatásomra, hogy megváltozzatok. Ti emberként gondolkodtok, Én pedig Istenként. Ne feledjétek, Én inkább Atya vagyok, mint Bíró. Mint Atyátok, arra várok, hogy a lelkiismeretetek felébresztése segítsen majd nektek, hogy meggondoljátok és visszatérjetek Hozzám, ez az Én utolsó esélyem, ezt ne játsszátok el. Ti, Irgalmasságom utolsó harangszavának idejét élitek, használjátok ki az utolsó pillanatig a felajánlott irgalmasság végső esélyét, és tartsatok tiszta szívből bűnbánatot. Mert holnap senki sem fog meghallani benneteket, és sokak számára már túl késő lesz. Igazságszolgáltatásom… ki képes arra, hogy szembe nézzen vele? Minden jelet megadtam nektek, és Teremtésem, különböző helyeken kiált fel szülési fájdalmában, hogy a lelkiismeretetek felébredjen, mégis ti továbbra is süketek és vakok vagytok Hívásomra. Mi lesz veletek teremtmények, ha haragomat szabadjára engedem? Akkor majd veritek a melleteket és kegyelemért rimánkodtok mennyhez, de nem fogtok meghallgatásra kerülni.

Igazságszolgáltatásom ideje alatt egyetlen halandó sem lesz biztonságban, mert aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, de aki a kedvemért veszíti el, megtalálja azt. Sokan lesznek az utolsókból elsők és az elsőkből utolsók, mert Isten nélkül semmik vagytok. Mondom nektek halandók: Mit tudtok ti Irgalmasságomról? Sokan közületek azt vélik magukról, hogy bölcsek és tagadják létezésemet. Ti mindent az emberi gondolkodás és a világ bölcsességének szemszögéből ítéltek meg, még Isten munkálkodását is. Mondom nektek, hogy a ti bölcsességetek és az emberi ítélőképesség csak hulladék az Én Szememben. Ítéljétek csak a világi dolgokat emberi ítélőképességgel, de Isten dolgait ne emberi módon ítéljétek, mert egyedül az Igazság Lelke képes azt feltárni. Ne játsszátok Istent, hagyjátok abba teremtésem és teremtményeim manipulálását. Nemsokára, nemcsak mint Atyátokat fogtok megismerni, hanem mint Igazságos Bírót. Attól kezdve megismeritek majd az Egy Igaz Istent, a Nemzetek Urát, az istenek Istenét.

Elszomorít Engem, amint látom, hogy Teremtésemet sivataggá változtattátok, igazságtalanságotok és hatalomvágyatok által. Teremtésem betegen és magányosan fekszik, és ha nem lépnék közbe, elpusztítanátok. Hány életet szakítottatok meg a gyilkos anyák méhében? Hány nemzet küzd jelenleg nyomorúságos szegénységben? Egy kisebbség kihasználja és rabul ejti a túlnyomó többséget. Mondom nektek, nem fogom többé megengedni az ilyen igazságtalanságokat. A ti uralmatok agyag istenei hamarosan véget érnek! Földemet a választott népemnek adom örökségül. Új Jeruzsálemem az igaz, hűséges gyermekeimre vár.

Ti dúsgazdagok, élveztétek és elpazaroltátok talentumaitokat itt a Földön, anélkül, hogy Lázáromra tekintettel letettek volna. Igazságosságom ideje közel van. Minden beteljesül. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, közel van Isten Országa! Ismét azt mondom nektek: béke veletek, jóakaratú emberek.

Én az Atyátok vagyok, Jahve, az Ég és a Föld Ura. Az Igazságos Bíró.

Tegyétek ismertté üzeneteimet minden nemzet számára