Európa-méretű járvány törhet ki a menekült-invázió miatt

2015.06.18 13:02

Ha viccelni lenne kedvünk, akkor mondhatnánk, hogy szemlátomást fellendült az európai turizmus az elmúlt néhány hétben. De a tények ismeretében, a fehér embereknek nincs kedve ezen humorizálni, hiszen a bevándorlók hordái minden nagyvárost megszálltak. Olaszországban varázsütésre eltűntek a turisták, a római, műemlék kutakban pedig kannibálok áztatják lábaikat. Óriási anyagi veszteség ez a turizmusról híres Olaszországnak. A nagyvárosokat elkerülik a fehér emberek. A mindennapokhoz tartozik a földön fetrengő, ókori kutakban pancsoló feketék látványa. Helyiek beszélnek arról, hogy minden megpróbálnak ellopni és rendkívül erőszakosak. Az olasz nőknek mutatják meg sajátságos udvarlási szokásaikat, amely abban áll, hogy letolják a nadrágjukat és lóbálják nemi szerveiket. A gyermekeket nem merik a szülők kiengedni a lakásokból, a közbiztonság katasztrófaszerűen romlott, lassan pedig mélypontra kerül. Higiéniás szokásaik a háziállatok közül a sertésével vetekszik, ott végzik dolgukat, ahol éppen rájuk jön. Sokkoló valóság! Európa olyan krízist él meg, amelyre legborzasztóbb rémálmában sem gondolt.


Bizonyára hiányoznak nekik a zebrák és páviánok. Reméljük felébred bennük a honvágy!

De van ettől ijesztőbb jövendölés is, mégpedig orvosi szakvéleményekre alapozott! Ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy a menekültek miatt Európa-méretű járvány törhet ki. Azon túl, hogy a  megvizsgált bevándorlók java része kisebb-nagyobb betegségektől szenved, hiszen az utazástól és éhezéstől legyengült a szervezetük, jó néhányuknál malária, ebola, AIDS, hastífusz, leishmaniasis, hepatitis A, filariasis, kolera, sárgaláz vagy az egyre több esetben regisztrált mers-vírus tünetei jelentkeznek. Sokuknak mindenfajta ellenőrzés nélkül a kiszemelt országba szökni, így az orvosi vizsgálatok elmaradnak. A szóban forgó ösztönlények pedig sietve megpróbálnak szexuális kapcsolatot létesíteni az első útjukba kerülő fehér emberrel. A liberális agymosás következtében sajnos sok fehér nő kapható egy-két légyottra a sátánfajzatokkal.

Ezt az írásomat nem a hisztériakeltés diktálta, annál inkább egyfajta vészjelként funkcionál. Fel kell készülni a védekezésre! Ki fogja ellátni a betegeket? Ki fizeti mindezt? A szegregáció teljes mellőzése és egyéb óvintézkedések figyelmen kívül hagyása súlyos állapotokat eredményezhet. Az európai hanyatlás folytatódik! Az erkölcsileg megtizedelt és megritkított Európa vajon képes lesz-e ellenállni a borzalmaknak? Mi lesz a sorsunk? Kiknek állhat érdekében Európát két lábon járó vírusgazdákkal teli tömni? Milyen tervek alapján megy végbe a jelenkori fekete-exodus?

Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net