Eucharisztikus csoda Mexikóban

2013.08.28 20:10
Atütő Hír eucharisztikus csoda Mexikóban
Egy mexikói pap azt állítja, hogy miután hallotta Isten hangját, a Szentostya amelyet éppen most változtatott át, vérezni kezdett. A véres Szentostya rendelkezésre állt, hogy imádják egy ideig, amikor is az érsek elrendelte hogy pihenjen, amíg az ügyet ki nem vizsgálják.

Ime ez történt: "Ez az idő nagy áldás ennek a közösségnek, és az egész világ számára." Mondta José atya Dolores Castellanos Gudino, akinek az egyházközségében tegnap bekövetkezett az jelenség hogy vért folyt a megszentelt ostyából Dalok, taps, könnyek, a hosszú sorok és a mobiltelefonok próbálják megragadni a pillanatot, több ezer hívő katolikusok és nem hívők egyaránt meglátogatta a Mária az Egyház Anyja templomot, amely található Colonia Jardines de la Paz (Guadalajara, Mexikó), hogy tanúja legyen az állítólagos csodának.

Fény és a hang volt Déli 12:00-kor, amikor a lelkész napi imádságban volt az Oltáriszentség előtt az, hirtelen fényt látott és hangot hallott, egy hangot, amely utasította őt: Kondítsátok meg a harangokat, hogy hívjon mindenkit, kiöntöm áldásomat azokra, akik jelen vannak, és az egész nap folyamán. Vidd ezt a kis tabernákulomot, mely magán istentiszteletre szolgál, és tedd az oltárra a plébánián, helyezd a legnagyobb szentségtartó mellé, és ne nyisd ki a tabernákulumot, amíg délután három óra nem lesz. Nem korábban, akkor én csodát teszek az Eucharisztiában. A csodát, amelyre sor kerül úgy nevezik " A Szeretet Megtestesülésének és a Mi Anyánk és a Királynőnk nek együttes Eucharisztikus Csodája," Lesz egy jel, amelyről beszélek, és ki fogod tenni. "Később, a" hang " azt mondta neki, hogy elmondja "az apostoloknak" (a papoknak), hogy segítsenek minden léleknek a megtérésben, és áldja meg őket. Lolo atya-ahogy hívei nevezik-azt mondta, nem tudott mást mondani amíg a hang beszélt, mint "Uram, a te szolgád vagyok, megteszem a te akaratod." Hangja érzelmektől elcsuklott, amelyet nem tudott elrejteni és a pap tovább mesélte, hogy mi történt: "Én azt tettem, amit elrendeltek nekem, kértem őket, hogy a templomajtókat nyissák ki kb 14:30-kor, és hogy harangozzanak, ahogy mondta. Vettem az én kis kápolnámból a szerény fából készült tabernákulumomat, rátettem az oltárra, elővettem a szentségtartót, ahogy nekem elrendelte, és körülbelül délután háromkor emberek összegyűltek az imában, hogy imádkozzanak az Oltáriszentség előtt. Amikor megkérdeztem, hogy már délután három óra van-e, mindenki azt mondta, igen. Mentem, hogy kinyissam az én kis tabernákulomomat és láttam, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus által átváltoztatott szentostya fürdött a vérben. "

Ünnepeljünk minden július 24-én.: Az atya elmondta, hogy amint Jézus akarja, hogy imádkozni fognak, tisztelni az Ő Testét és Vérét mely szövetséget kötött az Szűzanyával és minden július 24 fogunk emlékezni az eucharisztikus csodára „Szeretet megtestesülésének és a Mi Anyánk és a Királynőnk nek együttes Eucharisztikus Csodájára”. "Hallottam, a „hang” azt kérte, hogy szentségimádó lelkek köre jöjjön létre ebben a közösségben, és ha bármikor akarnák megvizsgálni az Oltáriszentséget, tegyék meg ". „Ő (Jézus) itt jelen van, és csak azt adom át, amit hallottam, együtt azokkal, akik látták, amit láttam. "

 

Teljes cikk: https://monk2be.com/breaking-news-eucharistic-miracle-in-mexico/