2016 végére minden Magyar megkapja a biochipet- kötelező jelleggel!

2015.07.03 11:27

Ahogyan szerte a világban szép lassan, alattomos módon beindult a beültethető chipeket népszerűsítő kampány, várható volt, hogy a hazai lakájmédia képviselői is fel fogják dobni a témát és elkezdik masszívan mosni az agyakat. Nem kellett sokat várni, íme egy anyag, amiben most már minket, magyarokat is megpróbálnak elcsábítani, és tetszetőssé tenni az Új Világrend globális rendőrállamának egyik legfontosabb ellenőrző eszközét… Íme az inkriminált anyag:

Kényelmesebbé válik az élete, ha kiborg lesz
A biochip beültetésének következményeit vizsgálják, az eszköz számos téren könnyítheti meg életünket, de nem veszélytelen.
Mi értelme van a bőrünk alá ültetni egy biochipet? Erre a kérdésre kereste a választ a Kaspersky Lab kutatója, Evgeny Chereshnev.

Fontos lépésnek tartja a biochipet a zárak szempontjából:
megszűnhetnek a kulcsok, sőt akár a szállodai recepciók is,

hiszen egy NFC rendszer bevezetésével a hotelszobák ajtaját okos telefonunkkal, vagy akár a kezünkbe ültetett chip segítségével érintésünkkel is kinyithatjuk.

Eltűnnek a kuponok és az iratok
Szükségtelenné válhatnak továbbá az iratok: a közúti ellenőrzést és a sofőrök életét is egyszerűbbé tenné, ha műanyag jogosítványunk helyett egy adatbázisból kérdezhetnék le vezetési engedélyünket.

Mivel a chip titkosított, adatainkhoz tényleg
csak hivatali személy férhetne hozzá, ráadásul csak amikor szolgálatban van.

A biochip továbbá felesleges kedvezménykártyáinktól is megszabadítana minket: elég egy felhasználói azonosító, amire a biochipen keresztül jóváírják az adott kedvezményt.

Nem kell se pénztárca, se bankkártya
Az NFC fizetésnek hála még bankkártyára sem lesz szükségünk vásárláskor: elég a biochippel beinjekciózott kezünket a leolvasóhoz tartanunk, és már le is emelik számlánkról az összeget.

A chipben tárolhatóak lennének továbbá a befizetett közlekedési jegyek és bérletek, valamint a koncertbelépők is, így semmilyen iratot és papírt nem kellene magunknál tartani.

Az ember maga a jelszó
Az internetes holnapok nem kell majd többé bejelentkezési adatokat kérjenek a felhasználóktól, így nem kellene folyamatosan újabb és újabb jelszavakat észben tartanunk, elég lenne biochipünket használni, mely úton keresztül adataink is titkosítva maradnak.

Védené továbbá a módszer laptopjainkat, okostelefonunkat és egyéb mobileszközeink, melyek a biochip segítségével csak a hozzájuk rendelt felhasználó kezében működne. Ennél fogva
egy olyan világban, ahol a biochip elterjedt, értéktelenné válnak a lopott mobiltelefonok.

A hekkerek is felfigyelnek majd rá
Bár a bőr alá ültetett biochip számos további területen, például a betegek nyilvántartásában, és az okos otthonok kezelésében is könnyebbséget hoz, az újítás a kiber bűnözők figyelmét is fel fogja kelteni.

Ha a rendszert megtámadják, fennáll a veszélye, hogy a hackerek érintkezés nélkül eltulajdonítsák adatainkat, vagy akár pénzünket.

(Origo)

Eddig tart a cikk. Persze arról elfelejtik tájékoztatni a nagyérdeműt, hogy egy ilyen beültetett készülék ara is alkalmas, hogy méterre pontosan meghatározza helyzetünket, a tárolt adatokat pedig a kormányszervek akár folyamatosan megcsapolják, így állandóan a Nagy Testvér monitorozása alá kerülhetünk. A pénzügyeink szintén nyilvánossá válnak, és amennyiben a rendszeruraknak nem tetszik a viselkedésünk, kritikai észrevételeink, ne adj isten, ellenálló tevékenységünk, egyszerűen kikapcsolhatják ezt a kis drágaságot és akkor gyakorlatilag ellehetetlenülünk a társadalomban, hiszen azt az azonosítónkat tették működésképtelenné, ami révén mindenhez hozzáférnénk – pl. a bankszámlánkhoz. Ez a szerkezet tehát csupán látszatra biztosít kényelmi szolgáltatásokat, egyébként épp úgy viselkedik, mint a magukat liberálisnak mondók: Csak addig mutatja szebbik oldalát és csak addig toleráns, amíg azt mondod és azt teszed, amit ő akar. Amint élni kívánsz demokratikus alapjogaiddal és ellentétes nézeteket, eszméket vallva nyilvánulsz meg, máris lekapcsolnak a hálózatról. (organikusok.blogspot.hu)